MEZINÁRODNÍ VELETRH BIOPOTRAVIN

BioFach je největší světový veletrh biopotravin, doplňků stravy a kosmetiky, který se každoročně koná během února v německém Norimberku. V roce 2008 se jej účastnilo 46484 účastníků a 2764 vystavovatelů a ze 78 zemí. Z toho bylo 939, tedy zhruba třetina, z Německa. Velká zastoupení měly také Itálie s 397 vystavovateli, Španělsko s 211 a Francie s 175. Česká republika byla zastoupena 14 vystavovateli.


BIOFACH 2016

V případě Vašeho zájmu o účast na veletrhu Biofach 2016, nabízí EKOVÍN, na základě rozhodnutí představenstva ze dne 17.6.2015, organizační a komunikační podporu při realizaci vaší expozice – v rámci nabídky Mze nebo vlastní expozice.

Mezinárodní veletrh biopotravin BIOFACH 2016 se koná každoročně společně s veletrhem VIVANESS na výstavišti Messe Nürnberg . Veletrh je otevřen 10-13. února od 9-18 hodin, poslední den od 9-17 hodin – Více informací o veletrhu naleznete na www.biofach.de 

V případě vašeho zájmu kontaktujte Ing. Veroniku Křivánkovou na email: krivankova@ekovin.cz nejpozději do 15.7.2015


BIOFACH 2011

imagesCATRGURC_1.jpgSvětový veletrh biovýrobků Od 16. do 19. února se opět představí biobranže v celé své kráse na výstavišti v Norimberku. Během čtyř veletržních dnů se zde může odborná veřejnost seznámit s ucelenou nabídkou ekologického zemědělství od biopotravin (suroviny, ovoce, zelenina, lahůdky, pečivo, maso, mléčné výrobky, atd.) přes bionápoje (limonády, pivo, víno) až po přírodní zboží (hračky, dárky, doplňky do domácnosti).


BIOFACH 2010

imagesCA14KVD3_1.jpgV trvale udržitelnosti je sila. Bio si drži stabilni pozici – i v dobach krize. Odborna nabidka stručně: b iopotraviny pro maloobchod, velkoobchod, specializovane prodejny, supermarkety a gastronomii, e kologicke zemědělstvi a marketing, přirodni vyrobky, potřeby pro domacnost, media a služby

Jubilejní 20. ročník světového veletrhu BioFach oslavilo 46 771 odborných návštěvníků a 2 733 vystavovatelů* ve výborné náladě. Právě v ekonomicky obtížném období se ukazuje, že bio je koncepce, která má budoucnost. Jenom v Německu se obrat v roce 2008 zvýšil o 10 %. K mírnému přírůstku došlo dokonce i v prvním pololetí 2009 – to dokládají čísla specializovaných prodejen a velkoobchodu.

Pestrost a kontrolovaná kvalita jsou základem každého úspěšného biosortimentu – a zároveň charakteristickým znakem veletrhu BioFach. V roce 2010 se opět můžete seznámit s novými trendy a tím nejlepším z biobranže. Téma roku: „Organic+Fair“. Přirozené spojení ekologického zemědělství a spravedlivého obchodu získává stále více příznivců – v regionálním, národním i mezinárodním měřítku.

Těšte se kromě toho na výstavní sekci Textil Area se stylovým loungem, na Den specializovaného maloobchodu, bohatý kongresový program a vítěze Mezinárodní ceny biovína MUNDUSvini BioFach.

Sponzoři a spolupráce

Realizováno za podpory

Ecovin
Ministerstvo zemědělství
ifoam