INTERVITIS- INTERFRUCTA 2007

imagesCAGFYM2O_1.jpgPozvánka na m ezinárodní veletrh zaměřený na víno, ovoce a ovocné šťávy, který se uskuteční ve dnech 22.–26. dubna 2007 ve Stuttgartu (SRN). Intervitis–Interfructa se koná po třech letech. Veletrhu v roce 2004 se zúčastnilo 578 vystavovatelů z 236 zemí a téměř 41 tisíc návštěvníků ze 76 zemí.

Termín veletrhu: 22.4. – 26.4.2007

Cíl: návštěva mezinárodního veletrhu Intervitis, jejíž cílem je zjištění možností současného světového trhu s mechanizací pro obdělávání a péči o vinice v systémech integrované produkce a organického vinohradnictví a zvýšení tak konkurenceschopnosti vinařů hospodařících na území ČR. Průvodcem po veletrhu bude mezinárodní poradce pro organické vinohradnictví a enologii Dipl. Oenologe Dr. Uwe Hofmann – vyjímečná příležitost k využití znalostí Dr. Hofmanna s mechanizací pro péči o vinohrad v systémech šetrných k životnímu prostředí – „kvalitně neznamená vždy draze“

Maximální počet účastníků: max. 45 (jeden autobus), tato akce je určena pouze pro členy Svazu integrované produkce a  pro vinaře hospodařící v systému bio vinohradnictví (z důvodů vyšší pracnosti a náročnosti těchto systémů na mechanizaci a další doplňkové práce).

Termín návštěvy veletrhu: 24.4.  a 25.4. 2007

Program zájezdu:     odjezd z Brna dne 24.4.2007  – od cca. 18 hodin – vinařský podnik: Bio-weinbau Hermann Schmallried, Korb (obec), ochutnávka, diskuze o technologiích, marketingu etc., ubytování v hotelu.

                                   25.4.2007 – snídaně v hotelu, odjezd na výstaviště – Killesberg – Nord Stuttgart,  ráno v 9.00 – setkání s Dr. Hofmannem, společná prohlídka expozice firem vystavujících mechanizaci pro obdělávání půdy v ekologickém vinohradnictví (cca 2-3 hodiny), pak volná prohlídka, odpoledne odjezd do Brna.

Sponzoři a spolupráce

Realizováno za podpory

Ecovin
Ministerstvo zemědělství
ifoam